Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Κατσικακι στο φουρνο με πατατες με μουσταρδα και λεμονι

Ενα λαχταριστό φαγητο που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σε ενά τραπέζι!

Υλικά

3 μεγαλα κομματια κατσικακι (μπουτι και παιδακια)
Χυμο απο 2 λεμονια
1 κλωναρι δεντρολιβανο ολοκληρο
3 κς μουσταρδα
3-4 σκελιδες σκορδο
1 ποτηρι λαδι
1 ποτηρι λευκο κρασι
1 ποτηρι νερο
Αλατι πιπερι ριγανη

Εκτέλεση

Σε μια γαστρα βαζουμε το κρεας και τις πατατες και τα αλειφουμε με τα υπολοιπα υλικα εκτος απο τα σκορδα τα οποια αφου κανουμε σχισμουλες στο κρεας με ενα μαχαιρι σε διαφορα σημεια του,τα μπιγουμε μεσα.
Κλεινουμε το καπακι και ψηνουμε στους 180-200 βαθμους για δυο ωρες τουλαχιστον.
Δοκιμαζουμε αν ειναι σχεδον ετοιμο και βγαζουμε το καπακι συνεχιζοντας το ψησιμο μεχρι να ροδισει καλα.

Κατσικακι στο φουρνο με πατατες με μουσταρδα και λεμονι - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/1lfdBCa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου