Στο 13% κυμαίνεται η παραβατικότητα στις επιχειρήσεις κρέατος, σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, όπως είπε ο γενικός γραμματέας, Αντώνης Παπαδεράκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Meat News. Ο κ. Παπαδεράκης αναφέρθηκε στους νέους Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) που θεωρεί ως «αναγκαίο εργαλείο […]
from tsantiri.gr http://ift.tt/2AOOdiW
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου