photo via
Mια καταπληκτική ιδέα και πεντανόστιμη για παιδιά και όχι μόνο!
250g τριμμένο κιτρινο τυρι
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
1 ½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένη γαλοπουλα
μια μεγαλη χούφτα σπανάκι
150 γρ βιταμ λιωμενο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C
Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Χτυπάμε τα αυγά, ψιλοκόβουμε το σπανάκι και τη γαλοπούλα
Κάνουμε μια τρυπα στο αλεύρι, προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
βουτυρώνουμε τις θήκες απο μάφιν (πασπαλίζουμε με τα βότανα, προαιρετικά) και ψήνουμε για 25 λεπτά ή έως ότου να ροδίσουν!
Mια καταπληκτική ιδέα και πεντανόστιμη για παιδιά και όχι μόνο!
250g τριμμένο κιτρινο τυρι
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
1 ½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένη γαλοπουλα
μια μεγαλη χούφτα σπανάκι
150 γρ βιταμ λιωμενο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C
Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Χτυπάμε τα αυγά, ψιλοκόβουμε το σπανάκι και τη γαλοπούλα
Κάνουμε μια τρυπα στο αλεύρι, προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
βουτυρώνουμε τις θήκες απο μάφιν (πασπαλίζουμε με τα βότανα, προαιρετικά) και ψήνουμε για 25 λεπτά ή έως ότου να ροδίσουν!
from Daddy Cool! http://ift.tt/1J74IEH
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου