Σπιτικό, πανεύκολο και απόλυτα δροσιστικό: Merendoπαγωτό
Υλικά
425 γραμμάρια χτυπημένη κρέμα
250 γραμμάρια Merenda
50 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε καλά 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την Merenda.
Σε ένα μπολ από μίξερ ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα.
Προσθέτετε το μίγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την Merenda και τις 6 κουταλιές κρέμας, και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε το μίγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες.
πηγη
from Daddy Cool! http://ift.tt/1F7DEO0
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου