Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σκορδάτο σουφλέ με τορτελίνια

Θα χρειαστείς)

8 φέτες μπέικον  (η συνταγη λέει 4 αλλα μου φανήκαν λίγες
1 κρεμμύδι ψιλοκκομένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλιτζάνια γάλα
2 πακέτα τορτελίνια τυριών
1/2 φλιτζάνι τρυμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση 
Σε ένα τηγάνι αντικολλητικο , σε μέτρια φωτιά, ψήσε τις φέτες μπέικον μέχρι να ροδίσουν. Μολις είναι ετοιμες βάλτες πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

Τσιγάρισε στο ίδιο τηγάνι το κρεμμύδι με λίγο αλάτι και πιπέρι και μόλις μαλακώσει το κρεμμύδι πρόσθεσε το αλεύρι και ανακάτευε συνεχόμενα για 30 δευτερόλεπτα.

Πρόσθεσε το γάλα χωρίς να σταματήσεις το ανακάτεμα. Στη συνέχεια ρίξε μέσα τα τορτελίνια και δυνάμωσε τη φωτιά για να βράσουν τα ζυμαρικά. Μέχρι να βράσουν δεν πρέπει να σταματήσεις το ανακάτεμα γιατί το γάλα θα κάψει.Περιπου 5  λεπτα

Μόλις είναι έτοιμα  βγάλε το τηγάνι από τη φωτιά, βάλε τα τορτελίνια σε ενα ταψι πρόσθεσε την παρμεζάνα, ανακάτεψε για τελευταία φορά και τοποθέτησε τα στο φούρνο για ακόμη πέντε λεπτα

Πηγή: http://ift.tt/xrGIs6

Δείτε και εδώ πολλες συνταγες με ζυμαρικα

Σκορδάτο σουφλέ με τορτελίνια - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/1lVGUK8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου