Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το συγκινητικό του μήνυμα για τα 19 χρόνια από τον θάνατο της Αλικής

Στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή σε κλινική της Αθήνας. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, έχασε την μάχη με τον καρκίνο μετά από αρκετό διάστημα νοσηλείας σε νοσοκομεία του εξωτερικού αλλά και θεραπείες.

Πέρασαν ήδη 19 χρόνια από τον θάνατο και ο μοναχογιός της, Γιάννης, άφησε λίγα λουλούδια στον τάφο της, μαζί με την σύντροφό του Γρηγορία Αυγερινοπούλου. Στο πλευρό τους ήταν και ο καλός φίλος τους, Νίκος Βασιλάκης.

Μετά την επίσκεψή του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ένα συγκινητικό μήνυμα για το αγαπημένο του πρόσωπο.

Αναλυτικά έγραψε: ««19 χρόνια χωρίς εκείνη. Όμως για μένα δεν ‘έφυγε’ . Είναι δίπλα μου, κάθε στιγμή. Και το πιο όμορφο είναι ότι συνεχίζει να μας δίνει αισιοδοξία , αγάπη, και να μεγαλώνει νέες γενιές. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της. Δεν την ξέχασε κανείς, και τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί της. Αλίκη , μάνα , σε ευχαριστώ για ότι πρόσφερες, και συνεχίζεις να προσφέρεις , και θα είσαι ανάμεσα μας για πάντα. Σ’ αγαπώ…».

Δείτε το συγκινητικό μήνυμά του, όπως ανέβηκε στα social media και τις φωτογραφίες μαζί με τους δικούς του ανθρώπους:
peoplegreece


from Daddy Cool! http://ift.tt/1D4YLGt
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου