Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

10 λόγοι που ο άντρας σου δεν κάνει sex μαζί σου

Μήπως και εσένα ο άντρας σου έχει αρχίσει τα γνωστά τροπάρια» Αγάπη μου δεν μπορώ απόψε» και αυτό έχει αρχίσει και γίνεται πολύ συχνά; Μην ανησυχείς αυτό δεν σημαίνει οτι έχει σταματήσει να σε θέλει και να είναι ερωτευμένος μαζί σου. Δες παρακάτω κάποιους λόγους για τους οποίους ο άντρας σου δεν έχει διάθεση για »παιχνιδάκια».

  • Θέλει να ξεκουραστεί μετά από μια κουραστική μέρα

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex1_

Αν ο άντρας σου έχει δικό του προσωπικό χώρο στον οποίο »απαγορεύεται» να μπαίνεις εσύ και πηγαίνει εκεί κάθε φορά που είναι κουρασμένος τότε δημιουργεί απόσταση σε εσάς τους δύο. Αυτός μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει οτι αυτό που κάνει είναι ενοχλητικό και σας έχει απομακρύνει για αυτό πές του το. Πές του» Το καταλαβαίνω οτι είσαι κουρασμένος αλλά περνάμε πολλά βράδια χώρια και μου έχεις λείψει πάρα πολύ. Βρες να κάνετε κάτι που σας αρέσει και τους 2 όπως το να δείτε ένα καινούργιο show μαζί ,είτε να διαβάσετε ένα βιβλίο δίπλα δίπλα στο κρεβάτι είτε να δείτε μια ταινία αγκαλίτσα.Έτσι θα βρείς και την ευκαιρία να έρθετε όλο και πιο κοντά!

  • Σκέφτεται τα παιδιά

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex2_

Κάποιοι σύζυγοι έχουν πρόβλημα να βλέπουν τις γυναίκες τους σεξουαλικά ενώ έχουν κάνει παιδιά. Ένας άλλος λόγος που σκοτώνει την ερωτική λίμπιντο είναι οτι μπορεί τα παιδιά να βρίσκονται στο επίκεντρο και όχι εσείς.Καθαρίστε το δωμάτιο σας από παιχνίδια φωτογραφίες ή άλλο οποιαδήποτε πράγμα των παιδιών προκειμένου ο άντρας σας να αισθανθεί πιο οικείο το μέρος της κρεβατοκάμαρα σας.Και αν τα παιδιά σας κρέμονται από τα κρεβάτια σας και δεν σας αφήνουν χώρο με τον άντρα σας πείτε στα παιδιά σας οτι είναι »ώρα του μπαμπά και της μαμάς αυτή για να ξεκουραστούν» και το πρόβλημα σας θα λυθεί.

  • Θέλει να παίζει playstation ή να βλέπει μπάλα

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex3_

Ο άντρας σου μπορεί να προτιμάει να παίζει με το playstation ή να βλέπει ποδόσφαιρο γιατί εκεί είναι ένας χώρος που ξεχνιέται και δεν χρειάζεται να δώσει »συναισθηματικά». Εσείς από την πλευρά σας μπορείτε να είστε ξεκάθαρες μαζί του και να κάνετε μια συμφωνία μεταξύ σας καθώς οι συμφωνίες και τα ξεκάθαρα πράγματα είναι που σώζουν ένα γάμο. Μπορείτε να του πείτε οτι αυτό μπορεί να το κάνει μόνο κάποια βράδια και να συμφωνήσετε από κοινού ποιά και τα υπόλοιπα να τα περνάει κάνοντας πράγματα μαζί σας. Οι λογαριασμοί είναι αυτοί που κάνουν τους καλύτερους φίλους και όχι μόνο.

Δείτε ακόμη:Ποιος είναι σεξουαλικό σας τύπος;

  • Είστε στις »δύσκολες μέρες»

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex4_

Πολλοί άντρες πιστεύουν οτι αυτές τις δύσκολες μέρες θέλουμε να τις περνάμε μόνες μας και δεν έχουμε όρεξη για τίποτα πόσο μάλλον ορεξούλες για σεξ. Οι ορμόνες αυτή την περίοδο όμως μπορεί να χτυπάνε κόκκινο σε μια γυναίκα! Οπότε αν έχεις »ορεξούλες» πες το του μην διστάζεις. H ευχαρίστηση να ξέρετε κατά την περίοδο σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη που ούτε καν φαντάζεστε πόσο. Αν ο άντρας όμως είναι επιφυλακτικός συζητήστε το μαζί του και που ξέρετε ίσως βρεθεί κάποια λύση.

  • Ελπίζει το σεξ να ήταν πιο αυθόρμητο

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex5_

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνετε σεξ επειδή ήρθε τυχαία και όχι επειδή το προγραμματίσατε; Τα προγράμματα δεν είναι ωραία ειδικά όταν πρόκειται για το σεξ. Κάντε το πρόγραμμα στο μυαλό σας δεν χρειάζεται να το λέτε και στο σύζυγο. Εσείς από την πλευρά σας μπορείτε να το επιδιώξετε. Βάζοντας ένα ωραίο προκλητικό φόρεμα όταν αυτός θα γυρίσει από την δουλειά ή κάνοντας του έκπληξη και βγάζοντας τον εκτός σπιτιού σε ένα ξενοδοχείο. Αφήστε τα παιδιά στους παππούδες και κάντε την νύχτα δικιά σας.

Δείτε ακόμη:Σεξ: Ποιες είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις των Ελλήνων;

Κάντε το πρόγραμμα για σεξ στο μυαλό σας δεν χρειάζεται να το λέτε και στο σύζυγο. Εσείς από την πλευρά σας μπορείτε να το επιδιώξετε με διάφορους τρόπους.

  • Έχει άγχος αν μπορεί να αντεπεξέλθει »στις ανάγκες σας»

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex6_

Το να κάνεις σεξ σημαίνει ο σύντροφος σου να μπορεί να ανέλθει στο ύψος των περιστάσεων. Αν αυτός σκέφτεται πόσο καλό ήταν το σεξ πριν και οτι τώρα αυτός μπορεί να μην τα καταφέρει το ίδιο , τότε βοηθήστε τον εσείς. Ζητήστε το να σας κάνει στοματικό ή να κάνετε τα προκαταρκτικά και κάπως έτσι θα ξεχαστεί και θα του έρθει η όρεξη!

  • Μπορεί να έχει κάνει »κοιλίτσα»

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex7_

Και όμως δεν είμαστε μόνο εμείς που στεναχωριόμαστε και αισθάνομαστε άσχημα όταν κάνουμε κοιλίτσα. Τα παραπάνω κιλά επηρεάζουν και τον άντρα καθώς νιώθει οτι δεν είναι πλέον τόσο ελκυστικός και ότι εσείς με κάποιο τρόπο τον κρίνεται για αυτό. Οπότε δοκιμάστε το να ξεκινήσετε με ένα μασάζ προκειμένου να μην έχετε την οπτική επαφή και να μην νιώθει αυτός άσχημα και τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους. Από την άλλη, μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί περπάτημα ή τρέξιμο και έτσι και οι δύο θα είστε γεμάτοι ενέργεια και η καλύτερη σωματική σας κατάσταση θα σας βοηθήσει για τα »πράγματα» που επιθυμείτε.

Δείτε ακόμη: Οταν η φράση αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο βγαίνει από τα δικά του χείλη 

  • Βλέπει πολύ πορνό

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex8_

Το να ξοδεύει πολύ χρόνο το να βλέπει ταινίες πορνό δεν σημαίνει οτι δεν σας βρίσκει πλέον ελκυστική και δεν σας επιθυμεί. Αλλά ο τεράστιος όγκος εικόνων εκεί μέσα μπορεί να του μειώσει την επιθυμία και να του δημιουργήσει στυτικές δυσλειτουργίες. Αν όμως μεγαλώνει ο πόθος του για το πορνό ενώ μειώνεται η δική σας σεξουαλική ζωη τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να το συζητήσετε μαζί του. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό καλό θα ήταν να πάρετε την συμβουλή από κάποιον ειδικό.

  • Ανησυχεί για την δουλειά του

10-logi-pou-o-antras-sou-den-echi-orexi-gia-sex9_

Το να είναι σπίτι και να ασχολείται συνέχεια με θέματα δουλειάς αποτελεί πρόβλημα. Πείτε του ότι οτι  τα emails και το κινητό του δεν έχουν χώρο στην κρεβατοκάμαρα σας καθώς και εσείς θέλετε να περνάτε και κάποιον χρόνο μαζί του.Από την άλλη, αν πρέπει να απαντήσει σε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα μην δείχνεις απογοήτευση αλλά να είσαι λίγο πιο ελαστική μαζί του. Από την άλλη αν έχει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά πες του να το συζητήσετε ώστε να βρείτε κάποια λύση έτσι θα δείξεις οτι είσαι το στήριγμα του και μπορεί να βασιστεί σε σένα. Και αν το κάνεις αυτό θα χαλαρώσει και τα πράγματα θα εξελιχθούν.

  • Θέλει να κοιμηθεί

 

Αν και οι δύο είχατε μια κουραστική μέρα λογικό είναι να προτιμήσετε τον ύπνο από το σεξ.Οπότε αφήστε να γίνει το πρωί που θα είστε και 2 ξεκούραστοι. Από την άλλη αν έχετε όρεξη προκαλέστε τον για »ένα γρήγορο γύρο», αυτός θα ξέρει έτσι οτι δεν χρειάζεται να ξοδέψει πολύ χρόνο οπότε και 2 θα μείνετε στο τέλος ευχαριστημένοι.

 

10 λόγοι που ο άντρας σου δεν κάνει sex μαζί σου - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/2feAiYw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου