Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μαρμελάδα με κρεμμύδι και μήλο

Μια γλυκόξινη μαρμελάδα ,που δεν θα την απολαύσουμε μονο με ψωμί και βούτυρο, αλλα τη σερβιρουμε διπλα σε λουκανικα , σε χοιρινη μπριζολα , σε ψαρι, αλλα ακομη και σε σαντουιτς με γαλοπούλα καπνιστη , με ζαμπον αντι για μουσταρδα αλλα και με διαφορα κασερια!
Σε διαδικασια ειναι πολυ απλη, αλλα θελει αρκετο χρονο για το βρασιμο!
ΥΛΙΚΑ
2κιλα και 700γρ καθαρισμενα κοκκινα κρεμμυδια ,
12 κουταλια της σουπας καλο λαδι,
6 μετρια μηλα.
,18 κουταλια της σουπας μηλοξιδο,
20 σταγονες υγρη στεβια!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοεκοψα τα κρεμμυδια και τα εβαλα στην κατσαρολα με το λαδι !
Το εβαλα σε σιγανη φωτια και αρχισα να ανακατευω!
Εκοψα τα μηλα τα ραντισα και τα εβαλα και αυτα στην κατσαρολα! Εβαλα το μηλοξιδο και συνεχισα το ανακατεμα με ξυλινη κουταλα! Εβαλα κοκκους απο πιπερι λιγους και δαφνοφυλλο!
Αφου εγινε η μαρμελαδα την εβαλα σε αποστειρωμενα βαζα και τα εκλεισα με τα καινουργια παντα καπακια !
Εκλεισα καλα και τα αναποδογυρισα μεχρι να κρυωσουν!
Τα βαζα και τα καπακια τα εχω στο φουρνο στους 100 β για 10 λ!
Μια φανταστικη μαρμελαδα που δεν αντεξα και ορίστε να φαμε κασερακι απο τα ζωνιανα Κρητης!

marmelada1 marmelada2 marmelada3 marmelada4 marmelada5

Μαρμελάδα με κρεμμύδι και μήλο - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/2f9KUZy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου