Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή: Δείτε πότε οι τηγανητές πατάτες και το ψωμί γίνονται καρκινογόνα

Δυνητικό κίνδυνο για καρκίνο εγκυμονούν οι φέτες του τοστ ή οι πατάτες που έχουν ψηθεί/τηγανιστεί πολύ, έχοντας χάσει πια το χρυσοκίτρινό χρώμα τους, όπως προειδοποιούν οι Βρετανοί επιστήμονες.Ο κίνδυνος προέρχεται από την ουσία ακρυλαμίδιο, που παράγεται όταν οι τροφές με άμυλο (ψωμί, πατάτες κ.α.) ψήνονται ή τηγανίζονται για πολλή ώρα σε υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα […]

Προσοχή: Δείτε πότε οι τηγανητές πατάτες και το ψωμί γίνονται καρκινογόνα - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/2klSGRR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου