Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

«οι ήρωες μόνο με ήρωες συνυπάρχουν»

Εξιτήριο πήρε το Σάββατο η σύζυγος και ο γιος του αδικοχαμένου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες κατά την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο.

Ο μικρός Κωνσταντίνος, ο οποίος θα πάρει το όνομα του μπαμπά που δεν πρόλαβε να γνωρίσει, χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στην αγκαλιά της μητέρας του Μαριάννας.

Ο μαιευτήρας της κας Πανανά, ο Δρ. Δημήτρης Κακαλέτρης, ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με ένα απίστευτο κείμενο που ανέβασε προ ημερών στο facebook, αποκαλώντας «κόρη» του την Μαριάννα και «εγγονό» του τον μικρό Κωνσταντίνο, έκανε ακόμα μια τρυφερή ανάρτηση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.

«Κι όμως, οι ήρωες, αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες, δεν θα μπορούσαν παρά μόνο με ήρωες να συνυπάρχουν, τους ήρωες της καθημερινότητας, η σύζυγος, η γιαγιά, ο παππούς, τα αδέρφια… είναι αυτοί που καλά θα κρύψουν μέσα στην ψυχή τους την θλίψη και τον πόνο, ώστε με το βλέμμα τους, το χάδι τους, το χαμόγελό τους, να γαλουχήσουν τον μικρό Κωνσταντίνο, με τα ίδια ιδανικά που ο ήρωας πατέρας του, άπλωνε τα φτερά του…. Καλά θρέμματα Μαριάννα μου! Δημήτρης Κακαλέτρης». Αυτό έγραψε ο γιατρός, και η ανάρτηση του.

files

 

πηγη

 

«οι ήρωες μόνο με ήρωες συνυπάρχουν» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/1pk7qPx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου