Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Eλένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Μετά τον πολιτικό γάμο έρχεται ο θρησκευτικός- Μάθετε πότε!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, ενώ πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσω Instagram ότι τελικά έχουν παντρευτεί με τον Μάκη Παντζόπουλο, καθώς στις 18 Φεβρουαρίου γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου τους.

men

Το ζευγάρι όμως φαίνεται πως δεν θα μείνει μόνο στον πολιτικό γάμο, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «ΟΚ!» θα προχωρήσει και σε θρησκευτικό το καλοκαίρι, στην Άνδρο.

2

Προς το παρόν πάντως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, χαίρονται την καθημερινοτητά τους με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

(Φώτο από περιοδικό «Hello»)

menegakh

Στις φωτογραφίες, τους βλέπετε την περασμένη Παρασκευή στο πλοίο για Άνδρο, αφού αμέσως μετά την εκπομπή της, η Ελένη πήρε τις κόρες της, την 11χρονη Λάουρα και την 9χρονη Βαλέρια, και μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο ταξίδεψαν στο αγαπημένο τους νησί.

star.gr

Eλένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Μετά τον πολιτικό γάμο έρχεται ο θρησκευτικός- Μάθετε πότε! - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/1oAm4Sc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου