Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μητέρα μαχαίρωσε παιδεραστή μέχρι θανάτου

Μία μητέρα που σκότωσε παιδεραστή καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και έξι μηνών από δικαστήριο στο Ολντ Μπέιλι του Λονδίνου.

Η 32χρονη ανύπαντρη μητέρα πέντε παιδιών Sarah Sands μαχαίρωσε θανάσιμα τον Michael Pleasted ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος λίγες ημέρες πριν με εγγύηση για τη σεξουαλική κακοποίηση των τριών αγοριών της.

Στις 28 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, οπλισμένη με το μαχαίρι μπήκε στο σπίτι του 77χρονου στην πόλη Canning, στο Ανατολικό Λονδίνο, και τον σκότωσε με μια «διαρκή και αποφασιστική επίθεση». Ο 77χρονος κατέρρευσε στο διάδρομο του σπιτιού και πέθανε από αιμορραγία.

Στη δίκη του 77χρονου η 32χρονη είχε ακούσει ότι ο Pleasted είχε 24 προηγούμενες καταδίκες για σεξουαλικά αδικήματα μεταξύ των ετών 1970 και 1991 και είχε φυλακιστεί με ποινές από 6 μήνες ως 9 χρόνια για τα αδικήματα του.

Η ίδια είπε στο δικαστήριο ότι είχε πάει στο σπίτι του 77χρονου για να τον παρακαλέσει να παραδεχτεί τα εγκλήματα του αλλά τον άκουσε να λέει ότι τα αγόρια ήταν ψεύτες και ότι του κατέστρεψαν τη ζωή. Το δικαστήριο καταδίκασε την Sants για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού δέχτηκε ότι έχασε τον έλεγχο.

 

via

Μητέρα μαχαίρωσε παιδεραστή μέχρι θανάτου - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/1P6Cxr9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου