Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη

Απαραίτητο συμπλήρωμα του πασχαλινού τραπεζιού.Συκωταριά λαδορίγανη!

sikotaria_ladorigani

Υλικά

  • Συκωταριά
  • 250-300 ml νερό
  • 1 σπιτικό ζωμό βοδινού
  • 450 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • ½ κ. γ. ρίγανη ή θυμάρι
  • Χυμό από 2 λεμόνια
 

Εκτέλεση

1Σε ένα βαθύ σκεύος όπου έχεις ζεστάνει το νερό, ρίξε τη συκωταριά, να ζεματιστεί και να βράσει για 15 λεπτά: της αξίζει.

2Όταν το νερό μειωθεί, πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τον σπιτικό ζωμό βοδινού, ανακατεύοντας καλά ώστε να διαλυθεί ο ζωμός.

3. Τέλος, καρύκευσε με τη ρίγανη, σβήσε με το χυμό των λεμονιών και συνέχισε το μαγείρεμα μέχρι η πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη να πάρει χρώμα.
 

Περισσότερες συνταγές για συνοδευτικά και μεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι,θα βρείτε εδώ

Πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.



from Daddy-Cool.gr http://ift.tt/1SzI0ZE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου